Prijenos misnog slavlja na Veliku Gospu - Široki Brijeg 2008. PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 17 Kolovoz 2008 18:00

thumb_hercegovinalive_gospojina2008Nakon uspješno provedenih projekata HERCEGOVINA LIVE je krenula u još jedan zanimljiv prijenos događaja putem interneta. Naime, riječ je o prijenosu Svete mise na Uočnicu, mise na Veliku Gospu te proslave u Širokom Brijegu u večernjim satima.

Ovim prijenosom uveličavamo proslavu dana općine i jer želimo pomoću tehnologije približiti taj događaj svim onima koji nisu u mogućnosti sudjelovati, tu prije svega mislimo na ljude iz ovih krajeva koji žive u inozemstvu.


Zbog tehničkih ograničenja ovaj ćemo prijenos raditi sa samo jednom kamerom, ali ce ona biti uključena od 14.8. u popodnevnim satima pa sve do 16.8. odnosno dan poslije blagdana.

Prijenos možete pratiti na stranici www.hercegovinalive.com, ali i na stranicama naših partnerskih portala.

Nakon uspješnog prijenosa sva tri dana WH Festa ovo je još jedan projekt gdje ćemo prenijeti dio atmosfere iz našeg kraja svim zainteresiranima ma gdje god oni se nalazili.

Pored živog prijenosa proslave Velike Gospe i dana općine Široki Brijeg pripremaju se i prijenosi svih važnijih događaja u Hercegovini, a u pripremi su i nove kamere u Mostaru, Ljubuškom i Međugorju.

 

 

hercegovinalive_gospojina2008