Redizajnirane službene stranice Gimnazije fra Dominika Mandića PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 09 Studeni 2008 18:00

thumb_gimn-sb_redizajnPrije nešto više od tri godine puštene su u rad prve stranice Gimnazije fra Dominika Mandića na Širokom Brijegu. Nastale su iz zajedničke suradnje Udruge za promicanje informatičkih tehnologija UPIT (www.upit.siroki.net) i učenika Gimazije okupljenih u informatičkoj sekciji. Na stranici se nalazi mnoštvo informacija i podataka o školi općenito, informacija koje se tiču rasporeda i kalendara školske godine kao i kompletni spiskovi razreda, i zaposlenika u školi, profesora i stručnih djelatnika i jos mnogo korisnih vijesti i sadržaja.


U zadnje dvije godine postojanja ovog web sjedišta, imali smo preko 30 000 jedinstvenih posjetitelja koji su učitali oko 300 000 stranica. Zanmljiv je i podatak o korisnicima koji su se registrirali a kojih ima preko 300 što je velika brojka, obzirom na veličinu škole i našeg grada kao i stupanj korištenja interneta na našim prostorima.

Uz stalne sadržaje, kao što su podaci školi, raspored sati i ostalo, objavljeno je preko 150 vijesti i preko 200 slika. Nakon gotovo tri godine, Udruga i Gimnazija su u suradnji napravili redizajn i obnovu postojeće stranice. Radilo se na preglednosti i dostupnosti sadržaja, kao i na povećanju informacija i sadržaja koje stranice pružaju.

Zahvaljujući projektu HercegovinaLive postavili smo i link na web kameru pa ukoliko Vas zanima što ima trenutno u centru grada možete to saznati i preko interneta.

 

gimn-sb_redizajn