HKK Široki uživo PDF Ispis E-mail
Petak, 19 Listopad 2007 16:24
Udruga UPIT i tvrtka Cicero u suradnji sa košarkaškim klubom Široki Prima pivo iz Širokog Brijega organizira prijenos utakmice HKK Široki Prima pivo – KK Crvena Zvezda u živo preko Interneta. Na taj način će pokušati probiti medijsku blokadu koju su nametnule državne televizije.

 

Prijenos je moguće pratiti preko Interneta na službenim stranicama udruge (www.upit.siroki.net) i kluba (www.hkksiroki.com), ali i lokalnim Internet portalima koji su također zainteresirani za prijenos ove utakmice. Dovoljno je posjetiti navedene stranice i dobiti ćete mogućnost uključenja u prijenos.

Mladi informatičari okupljeni u udruzi UPIT ponudili su svoje vrijeme i znanje kako bi ovu utakmicu približili ljudima diljem svijeta, te na taj način osigurali prvi prijenos preko Interneta u povijesti kluba sa Pecare. Treba spomenuti i tvrtku Cicero koja je omogućila sve tehničke preduvjete potrebne za ovaj prijenos.

Udruga UPIT osnovana je prije dvije godine i iza sebe ima već nekoliko uspješnih projekata. Udruga se zalaže za poticanje primjene modernih tehnologija u svakodnevnom životu i približavanje informacijske tehnologije svim građanima.