Natječaj za izradu mobilnih aplikacija
Srijeda, 14 Ožujak 2012 00:00

sit2012_natjecaj_mobilne_aplikacijeUdruga UPIT i Sajam informacijskih tehnologija (SIT), koji će se održat u Hotelu Park u Širokom Brijegu 26. i 27. travnja 2012. godine, raspisuju natječaj za izradu mobilnih aplikacija. Teme natječaja su Široki Brijeg, tema u kojoj kandidati moraju prikazati Široki Brijeg na bilo koji način koristeći mobilnu aplikaciju, te druga tema natječaja je poslovna Android aplikacija. Poslovne aplikacije su široka tema i podrazumijeva korištenje mobilnih aplikacija za kvalitetnije obavljanje posla. Sve što želimo je natjerati Vas da budete kreativni, i to na dva načina:

- u razvoju mobilnih aplikacija

- u promjeni načina korištenja naših mobilnih uređaja

 

 

Imate priliku i mogućnost za kreiranje mobilnih aplikacija za Android uređaje. Ukoliko se odlučite izraditi aplikaciju, ona će morati biti funkcionalna i potpuno spremna za korištenje. Preporučujemo vam da:

 

- Riješite konkretan problem. Bolje je imati jednostavno i kvalitetno, nego kompleksno i neupotrebljivo rješenje.

- Pokažite kako radi, nemojte samo govoriti o tome. Umjesto mnoštva teksta, pripremite predloške dizajna, primjere korištenja, možda čak i demo verzije.

- Vaša aplikacija biti će dobra koliko i njeno sučelje. Možete biti vrhunski programer, ali ako je aplikaciju teško koristiti, ni najkvalitetniji kod vas neće spasiti.

 

Odabrani finalisti svoje će aplikacije prezentirati za vrijeme SIT-a. Ovaj natječaj pruža vrijedne nagrade za programere u razvoju mobilnih aplikacija, koji imaju kreativne ideje i žele ih predstaviti svijetu. Nagrade se još drže u tajnosti i biti će objavljene prije početka SIT-a 2012.

 

 

Prijavu možete izvršiti na formi za prijavu mobilne aplikacije ili mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Sve informacije o pravilima natjecanja provjerite ovdje. Ukoliko ste kreativni, aktivno pratite događaje vezane uz mobilne aplikacije i imate ideju za razvoj istih, pošaljite svoju prijavu i kratki životopis najkasnije do 15.4.2012 u 23:59.

sit2012_natjecaj_mobilne_aplikacije