SUDJELUJ, EDUCIRAJ, PROFITIRAJ - PRIPREME ZA SAJAM INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 10 Ožujak 2011 08:18
sajamDrugi po redu Sajam informacijskih tehnologija održati će se u Hotelu Park u Širokom Brijegu 25. i 26. ožujka 2011. godine. Kao i prošle godine i ove će se još više približiti i pojednostaviti pristup javnosti temama informacijsko-komunikacijskih tehnologija, te predstaviti gospodarstvenike iz regije.
Organizacijom sajma informacijskih tehnologija kreira se prostor za razvoj novih gospodarskih mogućnosti čime se ukazuje na prednosti korištenja visokih tehnologija u Županiji Zapadnohercegovačkoj, aIi i Bosni u Hercegovini, u kojima je primjena tehnoloških dostignuća još uvijek na lošoj razini.
Uz atraktivne teme kao što su mobilne aplikacije, informatičko obrazovanje, online oglašavanje, pristup internetu te poslovne aplikacije posebna pozornost biti će usmjerena na trenutni proces fiskalizacije gdje će se potencijalnim korisnicima predstaviti ponuđači iz regije.
img_9206-mala

Velik broj posjetitelja koji se očekuje saznati će nešto više i o sigurnosti djece na internetu,  korištenju društvenih mreža u poslovanju, optimizaciji poslovanja open source aplikacijama, outsourcingu...
Više informacija na www.sit.ba
Prijave u toku!
Pozivaju sve svi zainteresirani za sudjelovanje u organizaciji u bilo kojem obliku. Prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Kako ne bi sve ostalo na praznoj priči pogledajte video uvod u sajam i osjetite atmosferu koja je vladala prošle godine.